Uitvaart fotografie

 "Na het afscheid

 begint de herinnering..."

Uitvaartfotografie

De dood is onderdeel van het leven, hoe verdrietig en moeilijk we dit vaak ook vinden. De uitvaart is niet één moment, maar het toe leven naar een definitief moment van afscheid. Hierbij kunnen jullie bijvoorbeeld ook denken aan het fotograferen tijdens een wake.

In de uitvaartweek staan herinneringen, steun, samen zijn, het leven, de dood en liefde centraal. Ik leg emoties, gedurende deze belangrijke dagen vast, zodat jullie later het verlies en verdriet in jullie leven kunnen toelaten.

Om een nieuwe manier te vinden om het leven vorm te geven, want rouw is liefde. Dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respectvol, met gevoel voor details, maar ook met oog voor het overzicht van de momenten, ben ik onopgemerkt aanwezig op de dag van de uitvaart.

Het is fijn dat steeds meer mensen weten van het bestaan van uitvaartfotografie. Vaak gaat het langs mensen heen in de dagen voor en op de dag van het definitieve afscheid. Hierbij bied ik uitkomst. Een mooi album is heel waardevol om later te kunnen terugkijken op de laatste groet. 

Image

Dit houdt Uitvaartfotografie in:


 uitvaartfotografie is mogelijk vanaf 2 uur fotografie

 indien gewenst kan er vooraf vrijblijvend een kennismakingsgesprek worden gepland

 inclusief professionele nabewerking van de foto’s

 inclusief de digitale fotobestanden op een houten USB stick. Het aantal fotobestanden is   afhankelijk van het gekozen pakket

 inclusief een gebonden album van 20x20 cm met een linnen omslag. Kleur naar keuze. Indien   gewenst kiezen wij samen de foto’s uit die jullie graag in het album verwerkt willen hebben

 vanaf 50 kilometer, ben ik genoodzaakt om € 0,25 kilometervergoeding in rekening te brengen

Prijzen

Uitvaartfotografie is mogelijk vanaf 2 uur:

 2 uur € 375,- inclusief 50 foto’s 

 4 uur, € 550,- inclusief 100 foto’s 

 6 uur, € 695,- inclusief 150 foto's 

 8 uur, € 825,-, inclusief 200 foto's 

De reportage is inclusief:

 fotobestanden op een houten USB stick

 gebonden mini album op 20x20 formaat   met  linnen omslag

 

 

Mooie woorden over Uitvaartfotografie

Image

"De foto is genomen door Natalie van mijzelf tijdens de begrafenis van mijn vader.

Wat ik over de foto kwijt wil is dat ze hier een glimlach heeft weten vast te leggen op deze intens verdrietige dag. Dat vind ik erg knap. Op zo'n dag wil je je als fotograaf niet opdringen, maar toch legt zij dit soort bijzonder dingen vast. De foto laat ook zien dat ze hier op gepaste afstand aanwezig is en toch een mooi intiem moment vastlegt. Heel respectvol. Ze was er die dag, maar ook weer niet.. Dat voelt zij heel goed aan.

Mijn familie en ik zijn dankbaar dat ze deze dag voor ons heeft vastgelegd. Voor later... juíst voor later... Liefde voor later.

Dank je wel Natalie"