Liefde voor later Fotografie Levensportret

omdat een mooie portretfoto altijd waardevol is...

Mensen kiezen er niet altijd voor om tijdens een uitvaart de kist open te laten. Een goed alternatief is dan een mooie foto op de kist te zetten. Nu lijkt het bijna vanzelfsprekend dat er van iemand altijd wel een mooie en goede portretfoto voor handen is, maar toch komt het vaak voor als het moment daar is dat er nergens een geschikte foto te vinden is. Juist in een tijd waarin veel foto’s gemaakt worden met telefoontjes, staan er waarschijnlijk tientallen net niet foto’s op een telefoon. Niet helemaal duidelijk, te rommelig op de foto, er staan teveel andere mensen op de foto, de foto is te donker of te onscherp. En niet onbelangrijk: de kwaliteit van de foto is gewoon niet goed genoeg voor een mooie afdruk. Om te voorkomen dat in deze moeilijke dagen heel veel tijd verspild moet worden aan het zoeken naar zo’n foto kan het een goed idee om van te voren een mooie portret te laten maken. De dagen tussen het overlijden en een uitvaart zijn er al zoveel andere zaken die aan uw hoofd heeft. En dat er zoveel geregeld moet worden, dan is het niet fijn als er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar een foto.

Een mooie portretfoto is niet alleen fijn om te hebben voor het gebruiken tijdens een uitvaart. Ook voor nabestaanden is het een groot cadeau om een mooie portretfoto te hebben van iemand die er niet meer is. Zo’n portret kan helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare, maar ook als mooie herinnering. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een onderwerp wat in het leven heel belangrijk was en hoe we dat vast kunnen leggen in een mooi beeld. Een hobby, werk, familie, iets wat echt bij u of de persoon past. Samen overleggen we van te voren waar de foto’s gemaakt worden. Uiteraard houden we rekening wat nog binnen de mogelijkheden ligt. Dit kan een locatie zijn, maar ik kan ook bij u thuis komen. Als ik bij u thuis kom zal ik ook enkele achtergronden meenemen.


Sinds enige tijd ben ik ook fotograaf bij Project Zenna. Het Project Zenna "Senioren verdienen een mooie foto", wil zoveel mogelijk senioren vanaf 70 jaar, woonachtig in of omgeving Zwolle, een mooie portretfoto aanbieden. Dit is gratis! Dat wil zeggen er worden geen opnamekosten in rekening gebracht en na de fotoshoot mag er uit de selectiefoto’s één gratis foto gekozen worden. Dus wil je van jouw vader, moeder, oma, opa, oom, tante of iemand anders een mooie portretfoto hebben? Dan is dit een mooie gelegenheid om dat te doen. Een mooie portretfoto is natuurlijk goud waard.
Bent u zelf 70+ dan mag u natuurlijk ook contact met mij opnemen.

 

 

Liefde voor later Fotografie, omdat een mooie portretfoto altijd waardevol is...  Mensen kiezen er niet altijd voor om tijdens een uitvaart de kist open te laten. Een goed alternatief is dan een mooie foto op de kist te zetten. Nu lijkt het bijna vanzelfsprekend dat er van iemand altijd wel een mooie en goede portretfoto voor handen is, maar toch komt het vaak voor als het moment daar is dat er nergens een geschikte foto te vinden is. Juist in een tijd waarin veel foto’s gemaakt worden met telefoontjes, staan er waarschijnlijk tientallen net niet foto’s op een telefoon. Niet helemaal duidelijk, te rommelig op de foto, er staan teveel andere mensen op de foto, de foto is te donker of te onscherp. En niet onbelangrijk: de kwaliteit van de foto is gewoon niet goed genoeg voor een mooie afdruk. Om te voorkomen dat in deze moeilijke dagen heel veel tijd verspild moet worden aan het zoeken naar zo’n foto kan het een goed idee om van te voren een mooie portret te laten maken. De dagen tussen het overlijden en een uitvaart zijn er al zoveel andere zaken die aan uw hoofd heeft. En dat er zoveel geregeld moet worden, dan is het niet fijn als er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar een foto.  Een mooie portretfoto is niet alleen fijn om te hebben voor het gebruiken tijdens een uitvaart. Ook  voor  nabestaanden is het een groot cadeau om een mooie portretfoto te hebben van iemand die er niet meer is. Zo’n portret kan helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare, maar ook als mooie herinnering. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een onderwerp wat in het leven heel belangrijk was en hoe we dat vast kunnen leggen in een mooi beeld. Een hobby, werk, familie, iets wat echt bij u of de persoon past. Samen overleggen we van te voren waar de foto’s gemaakt worden. Uiteraard houden we rekening wat nog binnen de mogelijkheden ligt. Dit kan een locatie zijn, maar ik kan ook bij u thuis komen. Als ik bij u thuis kom zal ik ook enkele achtergronden meenemen.  Sinds enige tijd ben ik ook fotograaf bij Project Zenna. Het Project Zenna "Senioren verdienen een mooie foto", wil zoveel mogelijk senioren vanaf 70 jaar, woonachtig in of omgeving Zwolle, een mooie portretfoto aanbieden. Dit is gratis! Dat wil zeggen er worden geen opnamekosten in rekening gebracht en na de fotoshoot mag er uit de selectiefoto’s één gratis foto gekozen worden. Dus wil je van jouw vader, moeder, oma, opa, oom, tante of iemand anders een mooie portretfoto hebben? Dan is dit een mooie gelegenheid om dat te doen. Een mooie portretfoto is natuurlijk goud waard.  Bent u zelf 70+ dan mag u natuurlijk ook contact met mij opnemen.