Levensportret fotografie

 

"Afscheid nemen is niet loslaten, 

het is een andere manier van vasthouden"

Levensportret Fotografie


In een levensportret leg ik in een foto traject van een aantal weken/maanden of misschien zelfs jaren de kracht, angst, vechtlust, liefde, hoop, maar ook verdriet vast. Voor een blijvende herinnering voor jouw naasten die jouw karakter en persoon weerspiegelen.

Een bijzonder levensportret van verschillende fases van jouw ziekte, waarbij, liefde, verbinding en hoop centraal staan. Herinneringen maken, want ook tijdens een ziekteperiode gaat het maken van herinneringen door.

Daarnaast is het maken van een levensportret ook heel mooi wanneer er iets ingrijpends is gebeurd in iemands leven. Dit hoeft niet altijd een ongeneeslijke ziekte te zijn, maar dit kan bijvoorbeeld ook zijn wanneer je hoort dat je ernstig ziek bent, maar er nog wel behandelmogelijkheden zijn. Een diagnose van een chronische ziekte, een transitie, amputatie of een andere (traumatische) verandering. Als voorbeeld: bij een chronische ziekte nemen mensen vaak ook stukjes afscheid van een situatie, zoals deze tot dan toe bestond.

Image

Dit houdt Levensportret fotografie in:

 de duur van de fotoshoot is mogelijk vanaf 3 uur fotografie, het is mogelijk om deze uren te   verspreiden over twee momenten, het is ook mogelijk om het “pakket” uit te breiden

  indien gewenst kan er vooraf vrijblijvend een kennismakingsgesprek worden gepland

  inclusief professionele nabewerking van de foto’s

  samen spreken we af waar de foto’s worden gemaakt

 inclusief 25 foto’s (per fotoshoot), waarvan jullie de digitale bestanden in hoge resolutie ontvangen

 de 25 digitale fotobestanden worden op een houten USB-stick geleverd

 afhankelijk van de hoeveelheid fotoshoots selecteren wij samen een X aantal foto’s om te   verwerken in een mooi gebonden fotoalbum van 20/20 cm met een linnen omslag. Kleur naar                 keuze.  

 vanaf 50 kilometer, ben ik genoodzaakt om € 0,25 per gereden kilometer in rekening te brengen

Tarieven

Het maken van een levensportret is al mogelijk vanaf 3 uur: 

Dit kan 3 uur achter elkaar zijn, maar ook op twee verschillende momenten.

De reportage(s) zijn, inclusief:

 3 uur fotografie € 375,-

 fotobestanden op een houten USB stick

 gebonden mini album op 20x20 formaat   met  linnen omslag

Mooie woorden over Levensportret

Image


"We hebben de sessie als zeer fijn ervaren en konden niet bevroeden dat de foto’s zo mooi geworden zijn. Manon vind ze erg mooi en de beelden raken heel goed onze situatie. Vooral de intieme opnames zijn zeer mooi"