Mijn verhaal

 

Van Levensportret tot Ik mis je fotografie

Wat kan ik voor jullie betekenen? 

Mijn verhaal


Het zijn momenten die je niet over kunt doen en zijn daarom van onschatbare waarde”

Ik fotografeer mensen die langdurig en ongeneeslijk ziek zijn en/of mensen in hun laatste levensfase, samen met hun gezin en andere dierbaren. Daarnaast verzorg ik ook uitvaartfotografie en “ik mis je” fotografie. Ik wil graag een tastbare herinnering voor jullie maken door middel van beelden. Ik kan voor niemand de tijd terug draaien, verdriet kan ik niet wegnemen en verlies kan ik niet veranderen, maar wat ik wel kan bieden is dat stukje troost met een tastbare en waardevolle herinnering, waar jullie je goed bij voelen.

Een herinnering die je kunt koesteren wanneer het definitieve afscheid is geweest. Ook voor degene die het leven achter zich moet laten is het fijn om nog nieuwe herinneringen te maken samen met die hem of haar lief zijn.


Afhankelijk van de mogelijkheden en de situatie vindt de fotoshoot plaats bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Het gebeurt ook wel eens dat ik het verzoek krijg om in een hospice, ziekenhuis of verpleegtehuis te fotograferen.

V
oor mij geeft deze richting van fotografie zoveel toegevoegde waarde.Het is lastig om in gevoel uit te drukken hoe waardevol dit is om te kunnen doen. Het is zoveel meer dan “plaatjes” schieten. Het is liefde, gevoel en empathie. Het is verdrietig en mooi tegelijk dat ik dit voor mensen mag doen. Dat ik dit kan vastleggen voor iemand die ongeneeslijk ziek is en dit voor zijn of haar dierbaren kan vastleggen. Ik vind het prachtig en waardevol dat mensen mij toelaten in deze moeilijke, intense, liefdevolle periode vol met intieme momenten.

Gezinsfotoshoot als liefde voor later

In januari 2019 maakte in de omslag van Klein in Beeld Fotografie naar Liefde voor Later Fotografie. Ik heb voor heel veel gezinnen liefde voor later vastgelegd in een huiselijke setting op een ongedwongen en pure manier. Hier is nog steeds veel vraag naar. Ik ben heel blij met een lieve, grote klantenkring die ik heb opgebouwd de afgelopen 15 jaar en ik word er nog steeds blij van om gezinnen op een bijzondere en authentieke manier vast te leggen. Daarom heb ik besloten om een portfolio toe te voegen voor gezinnen die ook liefde voor later vast willen leggen, maar die gelukkig in de situatie verkeren dat er geen langdurige of ongeneselijke ziekte binnen het gezin speelt.

Naast mijn werk als fotograaf van Liefde voor Later Fotografie, werk ik ook als fotograaf voor de Stichting Still. Deze opdrachten zitten zo verweven in mijn eigen opdrachten en staan heel dicht bij mijn gevoel.Ook mijn werk voor de stichting Still is onbeschrijvelijk mooi om voor ouders van stil geboren kindjes te kunnen doen.

Ik kan de tijd niet terugdraaien, maar ik hoop dat ik de tijd voor even stil kan laten staan...

Naast mijn werk als fotograaf van Liefde voor Later Fotografie, werk ik ook als fotograaf voor de Stichting Still. Deze opdrachten zitten zo verweven in mijn eigen opdrachten en staan heel dicht bij mijn gevoel.

Ook mijn werk voor de stichting Still is onbeschrijfelijk mooi om voor ouders van stil geboren kindjes te kunnen doen.


Ik kan de tijd niet terugdraaien, maar ik hoop dat ik de tijd voor even stil kan laten staan...

Liefde Voor Later Fotografie

Met mij als fotograaf kunnen jullie zeker zijn van het volgende:

 Ik neem de tijd en bewaar afstand waar nodig is

 Ik fotografeer rustig en ik ben onopvallend op de achtergrond aan het werk

 Ik ga integer om met het vastleggen van emoties

Ik houd rekening met de privacy van de aanwezige mensen

 Vooraf spreken we duidelijk af wat jullie wel en niet willen

 Momenten weet ik goed te vangen in beeld

 Ik heb veel jaren ervaring als fotograaf

 Ik fotografeer zowel details als het geheel en maak hier een mooie eenheid van

 Voor iedere fotoshoot geld dat deze word geleverd in een bijpassend album
Naast mijn werk als fotograaf van Liefde voor Later Fotografie, werk ik ook als fotograaf voor:

Stichting Still verzorgt fotografie bij stervende of overleden baby's kort nadat ze geboren zijn. Er wordt geen ondergrens gehanteerd, omdat              ieder kindje het herdenken waard is.

     Ik ben ook fotograaf bij het

Project Zenna.

     Bij het project Zenna kunnen senioren (70+) een gratis portretfoto laten       maken.
Hoe ik ben begonnen

In 2008 heb ik mijn opleiding aan de fotovakschool afgerond, in de richting Portretfotografie. Inmiddels, door de jaren heen, heb ik al een hele berg aan ervaring opgedaan onder de naam Klein in Beeld Fotografie.

Een tijd lang heb ik een fotostudio in Zwolle, Stadshagen gehad. Ik heb heel veel mooie fotoshoots mogen doen, veel bolle buiken, baby’s, kinderen, gezinnen, bruiloften en kinderfeestjes vast mogen leggen.

Ik heb ontzettend veel fijne mensen mogen ontmoeten. In die tijd fotografeerde ik toen nog in mindere mate tijdens begrafenissen.

Maak kennis met Natalie Timmerman


Mijn naam is Natalie. Samen met mijn gezin woon ik in Zwolle, in de wijk Stadshagen. Fotografie is inmiddels al heel wat jaren een belangrijk deel van mijn leven. Al in mijn tienerjaren had ik vaak mijn camera bij mij. Ook voor onze eigen kinderen vind ik het leuk om de herinneringen vast te leggen in fotoalbums. Afgelopen zomer heb ik de mooie leeftijd van 40 jaar mogen bereiken.

In 2008 heb  ik de opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn afgerond, in de richting Portretfotografie. Ik ben al die jaren ook al werkzaam als fotograaf, de eerste jaren deed ik foto-opdrachten naast een betaalde baan, sinds eind 2012 bestaan mijn werkzaamheden vrijwel uitsluitend uit fotografie. Jarenlang heb ik bruiloften, bolle buiken, baby’s, kinderen, kinderfeestjes, cakesmash fotoshoots, gezinnen en families vastgelegd. Veel gezinnen heb ik zien groeien, veel leuke en lieve mensen ontmoet. En bovenal ook veel plezier gehad in het werk wat ik deed.  Tijdens deze periode fotografeerde ik ook een aantal keer een uitvaart. Dit was voor mij een eerste stap naar deze verdieping in de fotografie.

Sinds januari 2019 heb ik Liefde voor Later Fotografie opgezet. Het woord zegt het eigenlijk al, Liefde voor later en herinneringen vastleggen voor mensen die langdurig of ongeneeslijk ziek zijn, het vastleggen van een uitvaart, maar ook het vastleggen van die ene persoon in een bijzondere fotoshoot voor wanneer hij of zij er straks niet meer bij is. 

Image

Wil je graag contact opnemen?


Voor meer informatie over de mogelijkheden of een aangepaste offerte, klik je hieronder op contact opnemen.

Ik wil graag meer weten over: