De verhalen

Naast referenties van mensen waarvoor ik heb mogen fotograferen vind ik het ook belangrijk om verschillende verhalen en ervaringen met jullie te delen. Dit kunnen ervaringen zijn van mezelf, maar ook van andere mensen die werkzaam zijn in deze branche. Bijvoorbeeld door middel van interviews of waardevolle tips over diensten en/of producten die aansluiten bij afscheid en uitvaartfotografie.

Bliss Shine For Cancer

Bliss Shine For Cancer

Vorige week zaterdag mocht ik fotografen voor de stichting Bliss Shine For Cancer.

 

Dit is een verwendag voor mensen voor wie kanker impact heeft op dagelijks leven. Patienten, partners van patienten, kinderen en mantelzorgers werden deze dag in het zonnetje gezet. Ze konden kiezen tussen verschillende verassingen, zoals een fotoshoot, haar stylen, nagels lakken, voetmassases en nog veel meer.

 

Wat een mooie dag, lieve mensen ontmoeten, mooie, verdrietige en hoopvolle verhalen gehoord. Ik heb zelf een voor een aantal gezinnen/vriendschappen/zussen liefde voor later vast mogen leggen d.m.v. een fotoshoot. Door de verhalen ben ik mij nog bewuster geworden hoeveel impact het heeft op iemands leven, maar ook voor de mensen die dicht bij staan.

Inmiddels hebben de mensen ook de inlogcodes ontvangen om hun foto’s te kunnen bekijken, wat een mooie reacties heb ik al terug ontvangen. Van ” bijzonder blij, wat een mooie herinnering aan een mooie dag tot heel bijzonder, maar ook confronterend.” Met deze woorden wordt precies gezegd wat het is en waarom ik doe wat ik doe.

Natalie

 

Meer artikelen...

 

Ik wil graag naar aanleiding van de verhalen contact opnemen

 

Ik neem graag contact met je op! Of bel direct: 0617994112

 

Of klik hier voor de dienst

Levensportret Afscheidsfotografie

Uitvaartfotografie Ik-mis-je-fotografie