De verhalen

Naast referenties van mensen waarvoor ik heb mogen fotograferen vind ik het ook belangrijk om verschillende verhalen en ervaringen met jullie te delen. Dit kunnen ervaringen zijn van mezelf, maar ook van andere mensen die werkzaam zijn in deze branche. Bijvoorbeeld door middel van interviews of waardevolle tips over diensten en/of producten die aansluiten bij afscheid en uitvaartfotografie.

Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie

22 maart jl. mocht ik een fotoshoot maken van Manon en haar gezin. Op dat moment zat Manon al in extra/reserve tijd, extra tijd als je nog maar 47 bent, zo hoort het gewoon niet te zijn. Die middag ging ik langs bij hun thuis om nog mooie huiselijke herinneringen vast te leggen.

Om Liefde voor Later vast te leggen voor haar kinderen en haar partner. Beelden die ik misschien wel met meer gevoel vast leg dan ik ooit eerder heb gedaan.

Eenmaal thuis, gingen de dagen en weken voorbij, waarin ik dagelijks gedacht heb aan Manon. Tot ik vorig week na een paar dagen in Londen te zijn geweest thuis kwam en daar een envelop lag. Een envelop waarvan je weet welke boodschap daar in zit en waar je stil van wordt....

www.liefdevoorlaterfotografie.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-17994112

Meer artikelen...

 

Ik wil graag naar aanleiding van de verhalen contact opnemen

 

Ik neem graag contact met je op! Of bel direct: 0617994112

 

Of klik hier voor de dienst

Levensportret Afscheidsfotografie

Uitvaartfotografie Ik-mis-je-fotografie