De verhalen

Naast referenties van mensen waarvoor ik heb mogen fotograferen vind ik het ook belangrijk om verschillende verhalen en ervaringen met jullie te delen. Dit kunnen ervaringen zijn van mezelf, maar ook van andere mensen die werkzaam zijn in deze branche. Bijvoorbeeld door middel van interviews of waardevolle tips over diensten en/of producten die aansluiten bij afscheid en uitvaartfotografie.

Hoe kun je iemand die een dierbare verliest ondersteunen?

Hoe kun je iemand die een dierbare verliest ondersteunen?

Een vraag die ons bezig houdt wanneer iemand in onze omgeving een dierbare verliest. Wat kun je zeggen? Stuur je een kaart of ga je persoonlijk langs? Praat je wel of niet over de overleden persoon?

Bliss Shine For Cancer

Bliss Shine For Cancer

Vorige week zaterdag mocht ik fotografen voor de stichting Bliss Shine For Cancer.

 

Dit is een verwendag voor mensen voor wie kanker impact heeft op dagelijks leven. Patienten, partners van patienten, kinderen en mantelzorgers werden deze dag in het zonnetje gezet. Ze konden kiezen tussen verschillende verassingen, zoals een fotoshoot, haar stylen, nagels lakken, voetmassases en nog veel meer.

 

Kistbanden van Qista

Kistbanden van Qista

Naast fotograferen zoek ik graag verbindingen met mensen. Mensen die net als ik met veel liefde en toewijding in deze branche werkzaam zijn.

Ik deel graag het verhaal van Qista met jullie...

In de krant!

In de krant!

Vorige maand had ik de eer om in 2 kranten te staan. Een mooi stuk in zowel De Stentor als in de Peperbus. (12 en 13 maart). Wat een mooie reacties heb ik daar op ontvangen, trots!

 

 

Ik wil graag naar aanleiding van de verhalen contact opnemen

 

Ik neem graag contact met je op! Of bel direct: 0617994112

 

Of klik hier voor de dienst

Levensportret Afscheidsfotografie

Uitvaartfotografie Ik-mis-je-fotografie